Mi legyek ha mindenképpen az egészségügyben szeretnék dolgozni?
Figyelt kérdés
Az orvosi nem jött össze sajnos... Gondolkodom a diplomás ápolón plusz ahoz majd msc(pl sürgősségi szakápoló). Szeretnék az embereken segíten,kicsi ovis korom óta tudom,hogy valahogyan az egészségügyben van a helyem,komolyan. Nem a pénz motivál elsősorban.. Gondolkodtam még valamilyen orvosi biotechnológiában,biosz bsc után esetleg,ha arra mennék.. De nem tudom melyik éri meg jobban... Illetve inkább gyakorlatisabb vagyok,nem szeretek egész nap csak ülni pl egy mikroszkóp felett.. Szerintetek merre menjek tovább? Vagy legyek szülésznő? Volt már vki hasonló helyzetben,dilemmában? :/2017. jún. 30. 06:15
11/14 A kérdező kommentje:
Olyan jó ezeket a pozitív tapasztalatokat olvasni! :) A tanulmányi pontom 100/92 lett amúgy... De ez mostmár mindegy. Kitartok az eü mellett,tudom,hogy számomra jó döntés ez,hiszen segítek másokon,ott vagyok,ha baj van.. Ezt imádnám csinálni! Köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszokat :)
2017. júl. 1. 20:08
12/14 anonim válasza:
Ha újra kéne érettségizned az orvosi miatt,akkor én azt ajánlanám, hogy októberben tedd le az egyiket(mondjuk a bioszt,az általában könnyebben szokott menni mindenkinek).És májusban meg a kémiát.De akár fordítva is csinálhatod.Így kb fél éved van egy tárgyra,ha nagyon ráfekszel biztosan megcsinálható szép eredménnyel:)
De a többi felsorolt szakma is nagyon jó szerintem, mindegyikre szükség van, kb az összes országban hiányszakma az összes felsorolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!