Egészségügyben jártasok: mindenképpen ki kell venni az epekövet? . Akkor is, ha nincsenek görcsök?
A kicsi könekaz a hátránya, h elmozdulhat es elzárhatja az epevezetéket, es ez barmikor elöfordulhat, utazason, más orszagban, vagy fogyás után ( nekem akkor történt)
Én majdnem meghaltam a komplikaciókban.
A hasnyálmirigyem begyulladt, es emiatt muteni sem tudtak, amig le nem húzodott a gyulladás, hiaba lett volna surgös a mutet.
A várakozás kockázatos volt, hogy újabb kö elindul,de nem
volt mit tenni, az akkor 2, 5 éves kislányom várta haza anyut es valahogy túléltem, de mar lattam a fényt az alagút végén, intenziven voltam, életem végéig kerulnöm kell az alkoholt, a komplikaciók miatt amiket túléltem es a zsirosat.
Most jól vagyok, de szilveszterkor sincs koccintás
Igen, kedves 7 es , elzarta a kö a közös epevezeteket, azert lett baj a hasnyalmirigyemmel, nem hittem volna, hogy ezt ilyen reszletesen kell leirnom.
Mit gondoltal, mit zart el nalam? A melegvizcsövet?
Nagy kö is okozhat hasnyalmirigygyulladast, mert nem ürül elegge az epe, es megeröltetödik ezert a hasnyalmirigy, peldaul egy zsiros fogás vagy alkohol után. Okés a válaszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!