8 éve táncolok (néptánc) és ezt szeretném folytatni egy középiskolában. Jövőre leszek 8. -os. Melyik sulit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 19:24
1/6 anonim válasza:
Nagyjából bármelyiket. Az, hogy hol tanulsz, nem befolyásolja a szabadidődet :) Egy gimis osztálytársam koleszos, heti szinten hazamegy néptáncolni, mellette kitűnő tanuló, nyelvvizsgája van... A táncot fogod tudni folytatni a szabadidődben, szerintem ne ez alapján válassz sulit magadnak! :)) Merre laksz?
2/6 A kérdező kommentje:
Szegeden
2017. jún. 20. 21:30
3/6 anonim válasza:
Én 5 évesen vagyok sima gimiben, most lesz a 3. évem és én is hasonló cipőben jártam akkor is és aztán nem oly rég döntöttem el hogy én mindenképp a Táncművészetire szeretnék menni, ezért elkezdtem a környék legjobb tánccsoportjába járni ahol neves, kiváló, profi tanárunk van és én ezáltal rengeteget tudok fejlődni, remélem majd fel is tud készíteni a felvételire :)
4/6 anonim válasza:
Nyiregyházán a Művészeti Középiskolában van tánctagozat.
5/6 tsillagh válasza:
Az orszàgban 3 olyan iskola van, ahol kimondottan néptànc szakra jelentkezhetsz. Fóti Népmûvészeti Szakközép, Nyíregyhàzàn a müvéveszi Szk. Illetve Békéscsaba. Valamint a Tàncmûvészeti Fõsulinak is van középfokú képzése is. Bàrmelyiket vàlasztod, sok sikert hozzà!! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. A Bartók lesz a választás mivel Szegedi vagyok.
2017. jún. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!