Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsen most melyik kollégiumok...

Pécsen most melyik kollégiumok szűnnek meg?

Figyelt kérdés
Üdv TTK-ra indulok sportszervezőnek és kollégista szeretnék lenni. Nem tudom azt se ,hogy eddig mik voltak, de úgy halottam hogy megszűnik pár hely. Szóval légyszi aki ért hozzá írja le ,hogy most milyen koleszok lesznek szeptembertől és azokról pár szót is gépeljetek.Kösz!
2010. máj. 18. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a Jakab-hegyi kolit felújítás miatt bezárják egy időre, ebből következik, hogy zsúfoltság lesz a többin és bekerülni is nehezebb lesz (de nem biztos).

A Boszorkány úti koli, az nagyon tuti tavaly újították fel és marha príma lett!!!

Van még a Szántó koli, azt nem nagyon ismerem, de az átlagos szinten lehet, meg ismerek még egy 4. kolit is a 6-os mellett a focipálya környékén (nem jut eszembe a neve), az is átlagos koli lehet.

Biztos van több kóter is, de én ennyit tudok hirtelen.

2010. máj. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!