A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karához helyben,10 percre,20 percre vagy ennél távolabb lévő kollégiumok?
Figyelt kérdés
Légyszi, soroljátok fel és ha tudtok, írjatok róla véleményt. Köszi!2011. márc. 27. 23:03
1/2 anonim válasza:
A VBK kollégiuma a Martos Flóra Kollégium, a VBK-hallgatók jelentős részét oda veszik fel. (Pár főt esetleg máshová, de semmiképpen sem szabad a választás.) Ez a kollégium a K épülettől 5, a CH épülettől 10 perc sétára van körülbelül. De szinte bármelyik épületben lehet órátok, szóval nehéz ezt így megmondani.
2/2 anonim válasza:
A VBK-t szerintem pont nem nagyon lehet helyileg meghatározni. A legtöbb óra a CH épületben van, de egy csomó más helyre is járnak (járunk) még. Amúgy szinte minden kari kollégium maximum 20 percre lehet az egyetemtől. De a VBK kolija pont az egyetem mellett van. És többé-kevésbé fel is van újítva, nem egy rossz hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!