Megéri ezt megcsinálni?
Én is támogatom, azt, hogy csinálj egy emeltet abban a halaszott évben. Én is ezt tettem, csak én egy félév alatt: én tavaly január 7. álltam neki tanulni és 90%-os EMELT törit írtam, előtte a közepem olyan 70 valahány százalékos lett. Törin a 80% körüli eredmény megfelelő munkával megcsinálható.
Diák hitelt nem javaslom. Azontúl, hogy bizalmatlan vagyok az uzsorával szemben egyik ismerősöm felvette, s annyira nem mondott jókat róla. Ő azt mondta, hogy ugródeszkának jó olyan szakokra, ahová államilag lehtetlenítették el a bejutást a lehtetlenül magas pontszámokkal pl.: a kommmunikáció 455 pontos esete ilyen. Ugyanis bejut az ember és ha szorgalmas átveszik államira az első félév/év után.
Másrészt, ha egy évet dolgozol, akkor fizetned kell a tb-t. Viszont, ha ügyes vagy félretudsz tenni egy csomó pénzt, ha nem kell sokat költened. És jövőre kezdhetsz önköltségesen és diákhitel nélkül is megcsinálhatod, pl.: jó eredményekkkelátsorolhatnak államira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!