Szerintetek megéri java programozó okj-t megcsinalni?
Tudom hogy az egyetem lenne a jobb de nincs lehetőségem rá viszont nagyon tetszik a programozás plc/ robotot programoztam.. szeretném elkezdeni először autodidakta módon pl html el php val aztan a javaval folytatni..aztan a sulit elvegezni hogy megis legyen vmi papir rola..
Szerintetek a foiskolak reszerol nem zul nagy a konkurencia?
Csak egy okj papírral semmiképpen.
Bárki aki IT oldalon dolgozik csak akkor piacképes, ha több éves tapasztalattal rendelkezik. A legtöbb helyen nem is a papír a lényeg, hanem az, hogy a feladataidat el tudod-e végezni. Ez meg elég gyorsan kiderül vagy egy felvételi teszt vagy a próbaidőszak alatt.
Egyébiránt a webfejlesztés, a java programozás és a plc programozás kicsit messze vannak egymástól. Az első egy online fejlesztés, a második desktop programozás a harmadik meg interfészprogramozás.
Előbb talán döntsd el melyik területen akarsz elindulni, mert ahogy mondani szokták egy seggel két lovat nem lehet megülni...
Akkor még egyszer: a java nyelvhez semmi köze a html-nek vagy a csss-nek.
A webfejlesztést akarsz tanulni, akkor amit te szeretnél az javascript (nagyon nem mindegy!!!), viszont a js a webfejlesztés előszobája, úgyhogy azt gyanítom inkább java-t szeretnél tanulni. Ahhoz nem kell html se css.
Java nyelvet sok helyen használnak, de mostanában a leginkább az android alkalmazásfejlesztésben veszik hasznát.
Mivel nem írtad, hogy mit is szeretnél tanulni (web/desktop) ezért csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!