Aki programozó munkája van: annak sosincs olyan feladat, amire azt mondja:nem tudja megcsinálni?
*Akinek programozó munkája van
csak siettem:D
De, pl valódi AI-t nem tudok csinálni, bár időnként úgy nézett ki, hogy azt várják el tőlem :D
Azonkívül jah, jóformán bármi megoldható - csak van amire kéne 300 programozó és négy-öt év :)
Úgyhogy nekem a válasz az, hogy "megoldom, de x nap/hét/hónap/év és lehet még csúszni is fog".
Olyan nincs, hogy valamit nem tudsz megcsinálni.
A legelszálltabb ötletet is meg lehet valósítani, legfeljebb kicsit módosítani kell az elképzelésen.
Ha a technikai oldala bonyolult, akkor legfeljebb azt mondom, hogy utánanézek, és meglátom mit tehetek.
A kérdés csak az, hogy mennyi idő megcsinálni valamit.
Köszi mindenkinek, még jöhetnek válaszok.
Nekem nincs munkahelyem még, de ez,hogy "mindenképpen megoldom" hozzáállás kissé távol áll(tegyük fel,hogy minden adott a feladat elvégzéséhez)
Persze netre, kérdésként feltehetem a problémát és fel is szoktam,ha nem megy.
Olyan feladat nincs, ha szem előtt tartod a régi igazságot:
Amit nem lehet megcsinálni FORTRANban, azt meg lehet csinálni assemblyben.
Amit nem lehet megcsinálni assemblyben, azt nem érdemes megcsinálni.
:-)
Mindent meg lehet oldani, bármilyen frameworkben, ha nincs rá támogatás akkor is.
Csak lehet annyira sok munka lenne, hogy nem éri meg, de attól még a lehetőség adott.
Mint mondták is, nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani valahogy, vagy valamennyi idő alatt.
Persze ettől függetlenül az éles projektekben elhangozhat a nem megoldható, ha irreálisan sokáig tartani.
Nekem a kedvencem az volt, amikor egy problémára kihoztuk, hogy hatékonyan, egyszerűen matematikailag nem megoldható a jelenlegi rendszerben. (Az egész kész projektet pedig egy módosítás miatt nem kezdtük előröl.)
De aztán sikerült egy kompromisszumos, kicsit költségesebb, de jól működő megoldást találni. Ez is megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!