Informatikai rendszerüzemeltető okj-t megéri megcsinálni? Van vele utána munkalehetőség?
Fizetősre jelentkezel? Én államilag finanszírozott emelt OKJ rendszergazdára jelentkeztem, ha minden okés, holnap du alá is írom a debreceni Mechwart suliban.
Én is tettem fel szinte uilyen kérdést, viszont én csupa jó véleményt kaptam a szakképesítéssel kapcsolatban.
Nem szarom le, csak a héten ma jöttem haza hét előtt.. Nincs csak 1 szakmám, meg ugye az érettségi. Kerestem ingyenest, de az is ugyanolyan távolságban van, mint a fizetős, de csak szeptemberben indul.
Igazából főleg az érdekelt, hogy el lehet-e helyezkedni vele, ha nem vagyok benne kifejezettennagyonhűdejó.
Értem. És úgy látod, hogy ezzel a rendszerüzemeltetőivel, okj-s papírral el lehet helyezkedni? Még úgy is, ha jelen pillanatban nem vagyok akkora zseni a gépekkel, de természetesen hülye sem vagyok hozzá?
Főleg azért kérdezem, mert szinte mindenhol kérik hozzá a felsőfokú végzettséget.
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!