Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan győzzem meg anyukámat...

Hogyan győzzem meg anyukámat a kollégiumról? Tippeket. :$

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
nme kell ingáznod, többet tudsz így tanulni, olcsóbb az albérletnél, nem leszel egyedül, bazigyors net,hoyg hipergyorsan felvehesd a vizsgáidat...:D
2010. máj. 16. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:

adatokat.

Fiú/lány, hány éves, melyik koli, (hol)

meg hasonlók.

meg esetleg azt h mik anyuci ellenérvei...

3/9 anonim ***** válasza:

Nem sok infot adtál.

Miért akarsz koleszba menni és anyukád miért nem akarja?

4/9 A kérdező kommentje:
13/L, még egy félévem van..Szombathelyre,,egy kis szabadság okéoké tudom koliban sincs,dee szimpatikus nagyon, és elég sok barátom van aki az. anyuuu meg azért nem engedii mert hogy felesleges és hoogy itt is van jó gimii. de én alapból nem szeretem ezt a vároost.:/
2010. máj. 16. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:
ja és középiskolai
2010. máj. 16. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor arról győzd meg, h mennyivel jobb az a gimi.

És h nem fogsz elzülleni, mert szigorúak a koiban a szabályok.

2010. máj. 16. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. a középsuliban nálunk a koleszosok voltak a legjobb tanulók:) pont azért, mert vannak kötelezően tanulásra fordítandó órák. ami alól nincs kibúvó.
2010. máj. 16. 20:03
 8/9 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat, jöhetnekmég.:)
2010. máj. 16. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen arról kell meggyőznöd, hogy az a suli sokkal jobb és hogy valamiért az neked nagyon jó lesz ha ott tanulsz, továbbtanulás szempontjából pl.

Hogy nem nagyon szereted a várost ahol laktok inkább ne, az nem túl jó indok.

Egyébként nem hiszem, hogy a középiskolás kolesz annyira jó móka, a főiskolás lehet, de középiskolában elég szigorúak általában, pl. csak akkor mehetsz ki este 8 vagy 10 után, ha a szüleid írnak kikérőt, akkor kell tanulnod amikor elő van írva, nem amikor akarsz, persze te tudod. Esetleg ha vannak ott ismerőseid akiket anyukád kedvel mondhatod, hogy ők is oda járnak és milyen jól tanulnak stb.

2010. máj. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!