Debreceni Egyetem egészségügyi kari kollégiumról információk?
Pl a biztonság, a szekrények lakatolhatók?
Milyen kütyüket lehet bevinni?
Akár milyen kis részlet érdekelne.
"Milyen kütyüket lehet bevinni?"
Például olyat ami ketyeg és aztán robban ne vigyél be!
3 évet már lehúztam abban a koliban :) A szekrények egy része zárható, de ha nem vagy vele elégedett, egy ügyes kéz, és szerelhetsz rá zárat,h lelakatold (persze nem szabad bejelenteni :) ) Bevinni bevihetsz bármit a koliba, elvileg a 200W feletti fogyasztású dolgokért havi 400 forintot kell fizetni, pl hajszárító, de valójában nem fizet szinte senki :) mivel nem nagyon ellenőrzik. A szobák elég kicsik és zsúfoltak, a zuhanyzó közös (fiú-lány egyben), minden folyosón van vizesblokk+konyha.
Ha van még kérdésed, írj, válaszolok :)
Köszönöm a választ kedves 2.
:)
Hirtelen nincs kérdésem, ja de a hűtő ,mert írták,h 18 hűtő van vagy ilyemsi...
Ez most,hOgyan müködik?
Hány szoba van egy hűtőre?
Köszi, ja még valami kissé tartók,hogy nehezen elviselhető szobatársakat kapok vagy számukra én leszek elviselhetetlen, elköltözni, azaz cserélni lehet?
Azt írtad,hogy fiúk és lányok közös zuhit használnak,de akkor olyan is lehet/ van,hogy a mellettem lévő szobában srácok vannak?
Mennyire lehet megválasztani a szobatársakat?
Csak azért kérdem, mert én pl nem dohányzó vagyok és bizonyos szinten zavar a füst.
nem tervezem,hogy megszokom :D
De hát ismerjük a mondást ;) Ember tervez....
Konditerem hánytól hányig használható?
Valami kinti sportolási lehetőség? Sportpálya, edzőterem?
A főzőhelyiség az mettől-meddig használható?
Ha kedvem szotyan éjszaka főzni vagy kondizni, akkor azt is megtehetem?
Köszi szépen az infokat :)
Na és a környékbeli pályák pénzbe kerülnek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!