Debreceni Egyetem egészségügyi kari kollégiumról információk?
Pl a biztonság, a szekrények lakatolhatók?
Milyen kütyüket lehet bevinni?
Akár milyen kis részlet érdekelne.
Védőnőire :)
Te milyen szakon voltál/ vagy?
Egyébként a zárható szekrényben kényelmesen el lehet férni? Vagy azért figyelni kell rá,h mit hogyan pakolsz?
Jó kis véletlen :)
Na és neked,hogy tetszik az oktatás elégedett vagy vele? :)
Ha már itt tartunk esetleg nem emlékszel rá, hogy milyen füzetek és hány db kellett elsőben? :)
Na remek :S Akkor jól megszívtam a szobát illetően... :)
De még nem tudhatom , lehet szerencsém lesz :)
Kiváncsi vagyok, hogyan lenne akkor a szobabeosztás 4-ünknek, ha 3 asztal van :S
Na,de addíg is remélem,hogy 3-ba kerülök :)
Hú, hát az oktatás... az első 1.5 évben utálni fogod, emrt semmi védőnőset nem fogtok tanulni. Az alapképzéssel együtt lesztek. De utána nagyon jó, én élvezem, eredményeket érek el stb. de nem pont azokat tanítják, amire szükség van :S
Füzet nekem kimondottan csak 1 szokott lenni, de az olyan,h kiszakítható, lefűzhető lapjai legyenek, mert utána tárgyanként tudom szortírozni. Nem szeretem egyben tartani mindet, mert ha nem vagy bent előadáson (ami elsőben elég gyakori), a fénymásolatokat nehéz becsatolni :)
Értem.
Köszönöm szépen.
Na és neked milyen volt a gólyatábor annak idején? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!