Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem egészségügyi...

Debreceni Egyetem egészségügyi kari kollégiumról információk?

Figyelt kérdés

Pl a biztonság, a szekrények lakatolhatók?

Milyen kütyüket lehet bevinni?

Akár milyen kis részlet érdekelne.

2011. aug. 1. 22:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vegyes :) Van ami igen, és van, ami nem, de a csóró kolisok nem szeretnek fizetős helyre járni :)
2011. aug. 3. 23:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Egy kérdés! Milyen szakra vettek fel??
2011. aug. 4. 12:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Védőnőire :)

Te milyen szakon voltál/ vagy?

Egyébként a zárható szekrényben kényelmesen el lehet férni? Vagy azért figyelni kell rá,h mit hogyan pakolsz?

2011. aug. 4. 20:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Végzés védőnő vagyok :) Szóval még 1 évig ott leszek én is :) Nem. Nem lehet elférni a szekrényben... Igez,h 2 szekrény van mindenkinek, de akkor sem :S Illetve 4 embernek csak 3 asztal meg 3 szék van (töb nem fér be a szobába) Kivéve ha szerencsés vagy és 3 ágyas szobát kapsz, de azt elsősök ritkán kapják meg.
2011. aug. 5. 10:53
 15/22 A kérdező kommentje:

Jó kis véletlen :)

Na és neked,hogy tetszik az oktatás elégedett vagy vele? :)

Ha már itt tartunk esetleg nem emlékszel rá, hogy milyen füzetek és hány db kellett elsőben? :)

Na remek :S Akkor jól megszívtam a szobát illetően... :)

De még nem tudhatom , lehet szerencsém lesz :)

Kiváncsi vagyok, hogyan lenne akkor a szobabeosztás 4-ünknek, ha 3 asztal van :S

Na,de addíg is remélem,hogy 3-ba kerülök :)

2011. aug. 7. 20:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Hú, hát az oktatás... az első 1.5 évben utálni fogod, emrt semmi védőnőset nem fogtok tanulni. Az alapképzéssel együtt lesztek. De utána nagyon jó, én élvezem, eredményeket érek el stb. de nem pont azokat tanítják, amire szükség van :S

Füzet nekem kimondottan csak 1 szokott lenni, de az olyan,h kiszakítható, lefűzhető lapjai legyenek, mert utána tárgyanként tudom szortírozni. Nem szeretem egyben tartani mindet, mert ha nem vagy bent előadáson (ami elsőben elég gyakori), a fénymásolatokat nehéz becsatolni :)

2011. aug. 7. 21:23
 17/22 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm szépen.

Na és neked milyen volt a gólyatábor annak idején? :)

2011. aug. 7. 22:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha még nem csúsztál le a jelentkezésről, mindenképp menj el! Hatalmas buli az egész! Nagyon élveztem. Ha tehetném most is mennék :)
2011. aug. 8. 08:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Még nem jött értesítő a táborról, tervezem,hogy megyek :) Csak,ha nem kaptam hozzá papírt stb,akkor nem tudok, de elvileg a héten jön, majd :)
2011. aug. 8. 11:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Olyan 12.000 szokott lenni balatonfüreden szállodában, teljes ellátással. Én hatalmas bulikkal :D Mindenképp megéri!
2011. aug. 8. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!