Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Foszkos képzésen csúszok egy...

Foszkos képzésen csúszok egy félévet, az utolsó félévvel egyszerre tanulhatok alapképzésen másik szakon?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom hogy jövőre beadnám a jelentkezésemet másik egyetemre.Teljesen más szakra mennék, rájöttem hogy ez nem az én világom.Most vagyok első éves,de mivel már egy évet elszenvedtem vele így már be akarom fejezni.Az utolsó félévem az 5. (terveim szerint) már csak a gyakorlat lenne, de ha az egyetem engedélyezné akkor a nyáron elvégezném, és már csak a szóbeli beszámoló miatt járnék be az 5.félévben. Közben persze ha felvesznek elkezdeném az alapképzést.

Szerintetek ez lehetséges,szabályos lenne? Nem akarok egy évet emiatt kihagyni..

2017. máj. 20. 09:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, ha bírod, bármennyi felsőoktatási képzésen részt vehetsz párhuzamosan.
2017. máj. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!