Egyetem! Szoval ha egy egyetemet elkezdek, odajarok 1evet majd ugy dontok kovetkezo ev szeptembereben, hogy megse jo es at szeretnek menni egy masik egyetemre, akkor az, hogy mukodik? Vagyis mit von maga utan?
Figyelt kérdés
Lenne egy masik kerdesem is , hogy hany egyetemet csinalhatok , vagyis kezdhetek el? Nagyon fontos lenne!
Elore is koszi a valaszoloknak!
2017. máj. 13. 19:03
1/2 anonim válasza:
#1 Hogyha 1 év után az-az 2 szemeszter után ott hagyod az egyetemet és ezt te államilag támogatott formában végezted akkor - 2 félévvel kell számolnod a további tanulmányaid során (ennyivel már tartozol az állam felé lényegében) ; ha MÁSIK egyetemre szeretnél átmenni és nem szimplán ugyanazon egyetemen belül szakot//kart váltani akkor lép életbe az, hogy ÚJRA KELL FELVÉTELIZNED a szokásos tavaszi-nyári időszakban, ahogyan azt tetted az előző felvételidnél is.... #2 2-3 szaknál tudtommal általában nem szoktak többet végezni , de ez szerintem egyetem függő , de jobb ha megérdeklődöd egy olyan személytől aki ebben jobban jártas
2/2 anonim válasza:
Ha államilag támogatottan voltál és 2 félév után ott hagyod, akkor azt a két félévet ki kell fizetned. Amennyiben 1. félév után jössz el, akkor még nem kell visszafizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!