Informatika érettségi adatbázis részéhez tudtok mondani oktatóvideókat vagy rövidebb könyveket, ami elmagyarázza az Acces alapjait?
Hát bocsesz, ha 2 nap alatt fel tudsz készülni Accessből akkor nagyon ügyes lehetsz. Én is holnap megyek, és két hónapja gyakorlom legalább.
Én nem találtam ilyen anyagot, nem állítja össze neked senki a követelmények magyarázatát ha te nem csinálod meg. Szerintem a legjobb, ha megcsinálod az eddigi feladatokat, az elég jól lefedi hogy mit kell tudni, mert nem igen vannak újdonságok, előző feladatokhoz fogsz kapni hasonlót. Ja, és PPT-t kell majd készíteni, nem weblapot.
Köszi a választ, már sikerült találnom pár oldalt ami leírja az alapfogalmakat, így könnyebb megérteni az érettségis videókat.
Abban biztos vagy hogy ppt lesz? Mert a html-t még este szerettem volna átnézni, de akkor lehet kihagyom.
Elküldenéd nekem privát üzenetben? Én is elolvasnám, ha már megtaláltad. :D
99%-ig igen, de tényleg ne alapozz erre, nézd át a weblapot is. Az van, hogy visszanéztem hogyan ismétlődtek a PPT és weblap feladatok, weblap másfél évente egyszer volt. Szerintem kicsi az esélye, hogy pont most csavarják meg, de hát ki tudja.
2017 május: PPT?
2016 október: PPT
2016 május: weblap
2015 október: PPT
2015 május: PPT
2014 október: weblap
2014 május: PPT
2014 október: PPT
2013 május: weblap
2012 október: PPT
2012 május: PPT
2011 október: weblap
2011 május: PPT
2010 október: PPT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!