Hogyan készüljek fel informatika érettségire?
Egy évem van felkészülni és suliban nincs nagyon informatika órám, vagy ha van se csinálunk semmit. Ahogy néztem nem túl nehéz, de jól jönne pár tipp, tanács azoktól, akik már letudták, vagy hozzám hasonlóan készülnek.
Ezekből áll ahogy láttam:
Word - szövegszerkesztés - ez talán a legkönyebb, neten néztem hozzá ilyen zsebkönyvet.
Powerpoint - ez jóformán semmi.
Excel - Ez sem tűnik olyan húzósnak, néztem hozzá könyveket.
Acces - hasonlóan néztem hozzá könyvet.
HTML - na ezt nem tudom hogyan. órán sosem néztünk egy feladatot sem. Kezdjem el tanulni a HTML-t? melyik programban? ahogy néztem elég alapszintű oldalt kell csinálni.
Emelten van egy-két feladat ahol hozzá kell írni a html-kódhoz meg hosszabb és több feladat van de egyáltalán nem vészes... Emelten egyedül az adatbázis kezelés illetve a programozás húzósabb egy kicsit.
Egyébként ezekkel a programokkal a weblap készítés olyan mintha word-ben dolgoznál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!