Nagyon gáz ha lány létemre érdekel az informatika?
Lány vagyok és nagyon érdekel az infó, de ugye ez inkább ilyen fiús dolog. Szóval nem fognak lenézni, h pl lányok nem értenek hozzá meg ilyenek?
Ja, és bocsi ha rossz a kategória, nem nagyon tudtam eldönteni, h mi lenne megfelelő?
NEM!!!! Ezt sürgősen felejtse el mindenki, hogy lányoknak informatikával foglalkozni "gáz", és az összes többi ilyen szexista baromságot, ez hülyeség, mindenki azzal foglalkozik amivel akar! Ha szereted, csináld! És ne hagyd, hogy ostoba sztereotípiák eltérítsenek attól, ami érdekel. Igenis lányoknak is lehet, bárkinek bármit lehet, amihez kedve és tehetsége van, nemtől függetlenül.
Egyébként pont nemrég láttam, hogy a Prezi indított egy programot a témában, nézd meg! :) coding-girls.com/
nekem egy nő telepítette újra a gépem, fiú léttemre nem tudtam én se, de még a szomszéd se ! (ő is fiú)
szóval csak nyugodtan :)
Nagyon köszönöm :)
Megy a zöld kéz minden válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!