Informatika emelt érettségi?
Üdv
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek fel lehet készülni emelt szintű infó érettségire tavaszra vagy felesleges nekimenni ha nincs semmi féle gyakorlat programozásból, adatbázis kezelésből stb?
Válaszokat előre is köszönöm.
Most beszéltem egy tanárral elmondtam neki mi a helyzet... ő a közepet ajánlotta a programozás hiánya miatt, és hogy vannak ,,ingyen pontok" míg emelten kellene a programozás vagy legalább valami gyakorlat.
2 lehetőségem van. Az hogy matekból próbálok emeltezni, vagy infóból vagy 2x csinálok legalább 90 pontos érettségit. Nem tudom mire nagyobb az esély.
Prog infón gondolkodok hogy talán érdemes lenne.
Nézegettem a pontokat és 360-80 körül vannak a fővárosban, tőle távolabb már kevesebb 320-300.
Eltére gondoltam, esetleg szeged vagy veszprém, de az óbudaira is azt mondják hogy jó.
Magántanárral biztos fel lehet készülni ennyi idő alatt - kellő szorgalommal persze. Ez biztos, mert már láttam ilyet közelről. Hogy egyedül fel lehet-e azt nem tudom.
Az igaz, hogy a közép infó az sokkal könnyebb, mint az emelt, de az is igaz, hogy jó alapot nyújt az egyetemre ha már van kis fogalmad róla, mikor odakerülsz.
De jobb lenne most elkezdeni viszont emelten nem tudom hogy fel lehet-e készülni a 60%-ra a + ponthoz 1 év alatt.
Rendben majd megpróbálom akkor:)
Szerintem mindenképpen kezdj el programozni. Nálunk fakton kb. 20-an kezdtünk, és fél év múlva a fele azt mondta, hogy ő ezt nem csinálja. De a többieknek se nagyon megy, egyszerűen nem áll rá a gondolkodásuk.
Bejutni nem nehéz emelt infó nélkül sem, de ha nincs meg hozzá a logikád, ne menj proginfóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!