Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 27 évesen elkezdeni az egyetem...

27 évesen elkezdeni az egyetemet már késő?

Figyelt kérdés
Felötlött bennem hogy elkezdhetnék-e egyetemre járni, villamosmérnöki szakon. Előképzettségem az van, villanyszerelői és technikusi, így talán kicsit egyszerűbb dolgom lenne az "újakkal" szemben. Viszont 27 éves létemre már idősnek tartom magam hogy belevágjak egy minimum 3,5 éves képzésbe. Pedig az lenne az igazi, ha felsőfokú végzettségem lenne középfokú helyett. Ti mit gondoltok, megérné belevágni levelezőn? A családban van villamosmérnök, ő talán segíteni is tudna ha elakadnék valahol a tanulásban.

2017. máj. 11. 11:46
1 2
 11/12 Orfeus ***** válasza:

24 évesen kezdtem el 2 gyerek mellett levelezőn. Azt hittem én is a sok fiatal ecset és suna között én leszek az öreg a sarokba. Hát szerintem nálam fiatalabb nincs, de vannak 30-40-esek, ők vannak szerintem 70%-ban.

Hajrá, nagyon jó végzettség, automatika szakirány mindent visz.

2017. máj. 17. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 30 leszek amikor a villamosmérnök MSc-t elkezdem,most végzek proginf BSc-n.

Nem késő szerintem,és nagyon jó szak,én a beágyazott rendszerek fejlesztése szakirányt néztem ki,de az automatika is komoly lehet.

2017. máj. 24. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!