Szerintetek ennyi idősen ciki elkezdeni az egyetemet?
A kérdést csak azért írtam ki, hogy biztos mindenki rákattintson, aki válaszolna egy ilyen kérdésre.
Tudjátok, amikor Magyarországról, vagy a magyar emberekről olvasok, gyakran az jön le, hogy ez a hely reménytelen.
De amikor ilyen kérdést olvasok, mindenki lelkesen bátorítja a Kérdezőt, és javasolja, hogy igenis tanuljon, mert az sosem ciki, stb.
Ilyenkor elfog egy olyan érzés, hogy talán mégis van remény, ebben az országban is nyüzsögnek az értékes emberek :) Szóval ti vagytok a királyok :)
Most hazudjunk? Tényleg nem ciki tanulni és sose volt az, az én csoportomban is faszán kijön egymással a 18 meg a 25 éves is.
Amúgy szerintem nem a legjobb hely, vannak hibái, de én nagyon szeretem ezt az országot és a népet is :) Csak ezekkel a mindent szarozó picsogó idiótákkal kell kezdeni valamit, akik szavazni sem képesek "me' úgy is szar mind".
Hehe :D
Mert sosem ciki! :) Szóval hajrá "későn" kezdők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!