Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jogi egyetem Pesten vagy Pécsen?

Jogi egyetem Pesten vagy Pécsen?

Figyelt kérdés
Pécsi vagyok, el kell döntenem maradjak-e vagy menjek, de ne nem jutok dűlőre. Évekig Pestre készültem, de most teljesen el vagyok bizonytalanodva. Szeretem Pécset, nem akarok kiszakadni az itteni közegtől, a társaságomtól. De nem tudom, egyetem után menyire kapnék munkát, mert alapvetően nem ügyvédként szeretnék elhelyezkedni, hanem valamilyen kulturális területen. Ti hogyan látjátok, mit kéne tennem?

2017. ápr. 26. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jogot tanulok, és először kiszeretnélek javítani, jogi egyetem nincs Magyarországon, csak jogi kar.

Elsődleges szempont az, hogy a megfelelő környezetben legyél, ha lelkileg rendben vagy, akkor jobban teljesítesz majd a vizsgákon. Eléggé nehéz, meghatározó kérdés ez, de azt nem írtad le, hogy melyik jogi karra mennél itt Pesten.

2017. ápr. 27. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ELTE jogi karát jelöltem meg. Elég ellentmondásos információkat kaptam, volt, aki azt mondta nagyon jó, volt, aki azt mondta, az oktatás jó, de a közösség borzasztó.
2017. ápr. 27. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben esett szó az ELTE-ről. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

2017. ápr. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!