Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha gólyák leszünk (középiskola...

Ha gólyák leszünk (középiskola), nem lesz furcsa hogy újra mi leszünk a kicsik a suliban?

Figyelt kérdés
Mert ugye most 8.osan elmondhatjuk hogy jaaj de jó hogy végre mi vagyunk a legnagyobbak az általánosban,de amikor 9.esek leszünk,lesznek nálunk sokkal nagyobbak is.. és már előre félek vagy nem tudom:D Nem fognak minket "kinézni" a nagyobbak?:D
2010. máj. 14. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Ők is voltak egyszer kilencedikesek.

Miért te kinézted a suliból a kisebbeket?

2010. máj. 14. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. És tuti jó lesz. Én is most ballagok majd,és nagyon várom :)
2010. máj. 14. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos van olyan középsuli,ahol kinézik,lenézik az elsősöket.De ha nem egy szakiskolába vagy egy alacsonyabb színvonalú szakközépiskolába mész,akkor nem hiszem.

Én gimibe járok,ez az egyik legjobb itt ahol élek,és abszolút jó,nem igazán volt rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban,talán 1x volt egy eset,de túl kell tenni magad ilyeneken,és menni tovább mit sem tőrődve mással,vagy hogy ki mit gondol.Egyébként egyszer mindenki volt 9.es,és egyszer mindenki átesik ezen.

De ha értelmesebb fajtából van nagyobb szám a suliban,nem lesz ilyen,ezen ne parázz:)

És mindkettőtöknek mondom,hogy a 9. az egyik legjobb év szerintem a középsuliban,na meg az uccsó év,de az nekem még messze van:)Sok-sok új ismertség,barátság,élmények,szerelmek:)

Nagyon jó lesz!:)

16/L

2010. máj. 14. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:

17:36 Huhh hát köszi szépen a hosszú válaszodat:) Ahogy eddig hallottam rendes emberek járnak oda,persze mindig vannak kivételek:)

Én is nagyon izgulok,

és az első válaszolónak írom,hogy nem arról van szó hogy én lenézem a pl. 6.osokat;)

2010. máj. 14. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Na én végzős voltam és az idei tanévben volt egy kis gólya szivatás, de ezek nem durvák ezek a ti osztály közösségeteket hangolják jobban össze. Rettegni nem kell ezek olyan dolgok amin te is nevetsz. Persze akandak kivételek, mert járhatnak olyanok is a suliba.

A részedről pedig egy a lényeg, hogy az első egy két hónapba ne légy beképzelt ne verd magad semmire 14-15 évesen, mert akkor viszont kinéznek.

Lásd mi sulinkba feszengett egy gyerek és még azokat az egyszerű feladatokat se akarta megcsinálni amit mondtak neki. Majd a végzősök fele megakarta csapni.

2010. máj. 15. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!