Házasság és középiskola hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem! 17 éves vagyok. 2012. július végén leszek 18, és még aznap vagy utána lévő héten össze szeretnék házasodni a vőlegényemmel. De 2012 szeptemberében kezdem el egy középiskolában 12. évfolyamot. Na most anyukám beleültette a bogarat a fülembe, hogyha férjes leszek, nem vesznek fel nappali oktatásra, csak levelezőre vagy éjjelire. Ez tényleg igaz?? Vagy csak ő gondolja így? Ugye úgy is járhatok majd nappali oktatásra, úgy mint eddig? Légyszi normális válaszokat! Köszönöm előre is.2011. nov. 5. 10:19
1/9 anonim válasza:
Miért ne járhatnál? Nem tudom anyukád honnan veszi ezt, de erős a gyanúm, hogy ezzel szeretne visszatartani a házasságtól, ami részben érthető is, de ti tudjátok. De a házasság nem befolyásolja a tanulmányaidat.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát mivel tízszer megkérdezte, hogy biztos vagyok-e a dolgomban, én is erre gondoltam.
2011. nov. 5. 10:27
3/9 anonim válasza:
Nem igaz, amit anyukád mond, de hova ez a sietség? Mire jó ilyen korán összeházasodni? Hol fogtok lakni? Miből fogtok élni?
4/9 A kérdező kommentje:
A megélhetés nem gond.
2011. nov. 5. 10:31
5/9 anonim válasza:
A nem gond azt jelenti, hogy dolgozni fogtok, vagy azt, hogy anyuci eltart? Hol fogtok lakni?
6/9 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki az érettségi tablóján már úgy szerepelt, hogy X-né ZY, úgyhogy nem kizáró ok a házasság a nappali oktatásban.
7/9 anonim válasza:
Leginkább sehogyan. Gyanítom, hogy azért nem gond a megélhetés, mert valami huszonéves pénzes pasi van a képben...
8/9 anonim válasza:
ez nem igaz, anyud csak vissza akar tartani mert korainak találja a házasságot, persze sokan korainak tartjuk de a te dolgod. Egyébként nyugodtan csinálhatod az iskolát nappalin is.
9/9 A kérdező kommentje:
10.42
majdnem:) de nem érdekházasság, hanem többéves kapcsolatunk van és szeretjük egymást
2011. nov. 6. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!