Én úgy látom, hogy főleg a matek és a fizika jól megy neked; de még a biológia se megy rosszul; egyébként nálunk a faktosok kaptak még külön faktos jegyeket is, amik beleszámítottak a simaosztályzatok közé, amiket az eredeti tanár alapórán adott. (Mármint nekünk nem pont ilyen rendszer volt; nekünk pl "emelt mateknak" meg "emelt magyarnak" meg ilyeneknek hívták, és nem volt a fakt kötelező, viszont aki járt, kapott onnan is az emelt tananyagból származó jegyeket.) Ja és még úgy látom, hogy az info is jól megy; szóval asszem ezeket ilyen reálos tantárgyaknak hívják, szerintem lehet, hogy talán inkább az a te oldalad; még pedig abból is a számolgatós főleg. Meg amúgy én nemtom, szerintem pl nézegesd végig a képzéseket, az okj-ket is, meg az egyetemi szakokat is; és akkor nézd meg, hogy mihez lenne kedved; később majd tudsz ilyen pontszámító-kalkulátorozni is; nézd meg, hogy mi felé húz leginkább a szíved. Meg úgy próbálhatnál is elképzelni, magad elé vizualizálni is egy ilyen álommelót. Hol képzeled el magad; konyhában, medencénél, tornateremben, számítógépes teremben, étteremben felszolgáláskor, sima irodában, tanárként egy tábla előtt vagy dolgozatot javítva, bútorüzletben, horgászüzletben, valamilyen járművezetőként, pl kamion taxi busz hév stb? Esetleg kutyakozmetikus, vagy állatidomár, vagy ruhatervező, vagy egy színpadon színészként akár jelmeztervezőként világosítóként, esetleg filmnél kameramanként, vagy reklámokat kitalálgatva, esetleg lennének -e verseid, amiket megosztanál másokkal, esetleg fodrászkodnál, cipőket javítanál, ruhákat, tisztítószereket eladnál; esetleg mosodában dolgoznál, esetleg óvodában, esetleg kisbüfében kiszolgálásnál, vagy sportedzőként, pékként, esetleg masszőrként tudnád elképzelni magad? Vagy virágokkal foglalkozó üzletben? Mageladás meg gereblye? Vagy esetleg állatkereskedésben, esetleg villanyszerelőként, gázszerelőként, riasztószerelőként, autószerelőként, telefonos-eladóként? Turizmussal foglalkozó emberkeként? Akár szervezés akár idegenvezetés? Akár játékbolti eladóként? A jelmeztervezőt nem tudom, írtam-e már; esetleg forgatókönyvírás, éneklés? Esetleg nem tévébeli, hanem ilyen kiragasztott óriásplakátos reklámtervezés, vagy logótervezés; vagy játékprogramok megírása -és tesztelése esetleg webdizájnolás, esetleg fényképezés pl tablófotózásokhoz, pályázatokra, esküvőkre? Esetleg benzinkutasként? Esetleg sima ruhatervező? Esetleg egy könyvtárban mondjuk? Esetleg valami természetben járó-cuccos? Vagy esetleg , ahol sok a kisállat? Vagy nemtom ilyen drogprevenciós előadó, vagy gombaszakértő; vagy van valami ilyen ,hogy szociológus meg ilyen is, hogy családsegítő munkás meg pszichológus; meg sima orvos, ápoló, esetleg festőművész vagy szobafestő vagy házépítő vagy tűzoltó vagy erdész?; stb. Remélem, volt, amelyiknél azt érezted, hogy talán:)