Otthagyjam e az iskolát? Vagy fejezzem be?
Figyelt kérdés
Gimiben érettségiztem.Most egy 2 éves technikusi képzésre járok.De a fél osztály itt fogja hagyni.Lehet nekem is itt kéne.Most találtam egy álláshirdetést,éves állásra keresnek pizzafutárt.Jelentkezhetnék rá,akkor egy évet dolgoznék és februárig jelentkeznék a főiskolára.Mindenki azt mondja,hogy fejezzem be és menjek utána levelezőre.De a franc akar levelezőre menni...Nem is bírnám és nem akarom kihagyni az egyetemi éveket.Meg szar ez az iskola.A legtöbb nap nem is csinálunk semmit,csak ülünk és nézünk ki a fejünkből,a tanár betesz galami filmet,vagy épp a szülésről mesél..És az a baj,hogy ebben a semmittevésben én is teljesen ellustultam,mert ha tanulni kéne valamit,ahhoz sincs semmi kedvem és motivációm.2017. ápr. 8. 11:26
11/19 anonim válasza:
De ha a végén lesz egy papírod, legalább több lehetőséged lesz munkát kapni, és diákmunkában jobbak a lehetőségeid arra, hogy a végzettségedhez mérten dolgozz, ezt magyaráztam neked, haver. Érettségi végzettséggel kb tényleg csak pizzafutárnak meg mekibe vesznek fel dolgozni.
12/19 A kérdező kommentje:
De ha lesz diplomám,akkor nem mindegy,hogy elvégzem ezt vagy nem?De diákmunkával foglalkoztatnak olyan helyen,ahol végzettség kell?Még nyári gyakorlatot is nehéz találni,nem h munkahelyet ezzel
2017. ápr. 10. 15:44
13/19 anonim válasza:
Ja, de diploma mellett is dolgozhatnál, és mindig előny, ha diák vagy, mert kevesebbet kell adózni utánad. De nem az én életem, szóval ahogy gondolod
14/19 A kérdező kommentje:
Hát ma is 8 órán keresztül csak a telefonomon játszottam az iskolában.Ezért van értelme eljárni?
2017. ápr. 11. 17:18
15/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de olvasod, mit írnak? Nem azt írják, hogy értelme van nyolc órát feleslegesen ülni egy kemény padban. Azt írják, bírd ki, és szerezd meg ezt a végzettséget.
Fel is lehetne készülni az üres idők alatt az egyetemre, nem kötelező a telefonon csak az agyzsibbasztást nyomogatni...
16/19 A kérdező kommentje:
Értem.De mit tudnék készülni?Az érettségim már megvan.Most egyébként nyelvvizsgázni fogok hamarosan,arra készülök.
Csak nagyon sajnálom ezt a 2 évet.Kidobott időnek érzem.Még közel másfél év.
Igazából a legnagyobb baj,hogy hozzászokok ehhez a 8 órás semmittevéshez,az egyetemen meg ugorhatok egyből a mélyvízbe
2017. ápr. 11. 18:41
17/19 anonim válasza:
De most te nyafogni, vagy tanácsot kérni akartál ezzel a kérdéssel?
18/19 A kérdező kommentje:
Mindkettőt.
Olyan agyzsibbasztó ott ülni.Halálra unom magam ott
2017. ápr. 12. 20:43
19/19 A kérdező kommentje:
De most hogy belegondolok,mire elvégzem az iskolát,leszek 24-25 éves..Úgy,hogy eddig még semmit sem dolgoztam.Mindez azért van,mert két évig lógattam a lábam ebben az ótvar iskolában egy semmitérő papírért..Egy igazi vesztes vagyok.Kb mint aki 2 évre bevonul a börtönbe,ugyan úgy kukába kidobott 2 év
2017. ápr. 18. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!