Ha elmegyek az ELTE magyar alapszakára, akkor felvehetem később a média- és kommunikációtudományt minorként?
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 19:57
1/8 anonim válasza:
Igen, fel lehet venni, de van előkövetelmény, szóval figyelj majd rá (első két félévben el kell végezni pár órát)
[link] (itt tudod megnézni: Kommunikáció és médiatudomány minor 2016-tól felvetteknek)
2/8 A kérdező kommentje:
En nem talalom a kommunikacio es mediatudomanyt mint minort :( Csak mint alapszakot
2017. márc. 21. 18:16
3/8 anonim válasza:
Nem az alapszaknál van, hanem a szabad bölcsészet után. A jobboldali táblázatban keresd a filozófia minor alatt. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Jujjj de szuper, megtalaltam! Koszonom szepen!:) Es abban még esetleg tudnal segiteni hogy akkor ez mit is jelent?:D Jovore erettsegizek es nemreg kezdtem el utananezni a dolgoknak, szoval meg ugymond friss husi vagyok etéren es nem igazan tudom, hogy hogy mennek az egyetemen a dolgok. :/
2017. márc. 22. 20:24
5/8 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a választott alapszakodon kívül tanulsz egy másik szakot, csak kevesebb óraszámban. Az első év végén lehet választani minort, ami egyébként nem kötelező (a mi szakunkon legalábbis), de sok minornál már első és második félévben is fel kell venni bizonyos alapozó órákat, mert van, hogy az a feltétele a minornak. Például a kommunikáció és médiatudomány szaknál az alapozó óra a Bevezetés a kommunikáció és médiatudományba nevű óra, ahol az alapszakosok, a médiás tanárisok, a szabad bölcsészek és a minorosok együtt vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
Es ettol fuggetlenul, hogy a mediat csak minorkent vennem fel, specializalodhatnek ujsagirasra?
2017. ápr. 2. 23:28
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem, az alapszakosok közül is a többsèg médiatudományra specializálódik, újságírás on kevés hely van, és monoton szerintem egyáltalán nincs ilyen
8/8 anonim válasza:
Bocsi az autocorrect miatt: újságíráson*, minoron*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!