Ha hírolvasó szeretnék lenni, akkor milyen főiskolára jelentekezzem?
Figyelt kérdés
Anyum szerint újságíróira, de nem gondolom, hogy ez annyira összefüggne, hogy ugyanazt tanulnám, mint ők.
10. osztályos vagyok egy gimnáziumban, igazából a magyar az egyetlen olyan tantárgy, amit közel érzek magamhoz, és a hírolvasás, tv riporter, ilyesmi érdekel, vagyis a média.
17/L
2013. ápr. 24. 16:52
1/1 anonim válasza:
Kommunikáció és médiatudomány, de egyetemen tanuld, ne főiskolán. Tévhit, hogy büfészak, iszonyat mennyiségű szakirodalom van, én jártam erre a szakra két hétig, és nagyon durva volt, ugyanakkor mozgalmas és érdekes. Azért hagytam ott, mert rájöttem, nem áll közel hozzám a téma. Ezt a szakot járod ki, utána mehetsz csatornákhoz gyakorlatozni, és jó esetben bevállalod azzal párhuzamosan majd a mesterképzést is diploma után. Szóval ne hidd el azokat a dumákat, hogy a kommunikációsokra nincs szükség, és büfészak. Ha van vele célod, számodra semmiképp nem lesz felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!