Csúszás nélkül el lehet végezni a pte ttk biológia-kémia tanárképzést?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 12:28
1/9 anonim válasza:
Mindegyik egyetemet el lehet végezni csúszás nélkül. A kérdés, hogy ez mennyi időt és energiát igényel.
2/9 A kérdező kommentje:
te a képzésen tanulsz? :) mennyire nehéz? az oktatók segítőkészek?
2017. febr. 28. 13:04
3/9 anonim válasza:
Sajnálom én nem oda járok. Ezt csak tapasztalatból mondom. Én úgy hallottam, hogy vidéken aránylag kedvesek az oktatók. (Nyilván van kivétel) Biztos vagyok benne, hogy elvégezhető időben és neked is sikerülni fog ha hajlandó leszel áldozatokat hozni érte.
(1-es voltam)
4/9 anonim válasza:
ELTE proginfót el nem végzed csúszás nélkül.
5/9 anonim válasza:
4-es.
Haverom az ELTE proginfon van. Ez a 4-ik féléve. Eddig egy vizsgát bukott, de tantárgyat még nem. Szerintem ő nem is fog csúszni. Az egy másik kérdés, hogy az összes szabadidejében tanul/gyakorol. Semmi szabadideje nincs. Én ezt nem bírnám. De van aki igen. Emberfüggő. Az tény, hogy oda nem "átlagos" szorgalom és elszántság kell.
6/9 A kérdező kommentje:
itt a pte ttk biológia-kémia tanárképzés a téma :D engem a proginfó nem érdekel
2017. márc. 1. 20:02
7/9 anonim válasza:
Nem mondod. Látom nem megy a szövegértés. Az 1-esnek írtam.
8/9 anonim válasza:
Proginfó... :D cuki lehet, de ne vegyük egy kalap alá egy orvosival :)
9/9 anonim válasza:
Remélem el lehet. :) Én is oda jelentkeztem idén. Lehet, hogy jövőre együtt koptatjuk ott a padokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!