Biosz-kémia tanári szak ( kozepsulis erettsegi nélkül) mennyire. Nehéz? Jobb lenne, ha nyáron átvennem az 4-5 év tananyagát otthon, vagy anélkül is meg fogom tudni csinalni?
Ezen jelöld be a bioszt és a kémiát, és meglátod, milyen tantárgyaid lennének.
A bioszról úgy tudom, hogy elég húzós és nehéz, mert nagyon nagy az anyag. Nagyon sok tantárgy van, mindent részletesen kell tudni.
Amúgy utánanéztem a felvin, és biosz-kémia tanári szakra kell bioszból és kémiából is érettségizni. Vagyis ha nincs érettségid ezekből, akkor nem is mehetsz oda.
Akkor az érettségit visszavonom, biztos tudod, mi kell oda.
ezt találtam neked:
ezek a tantárgyak biosz-kémia tanári szakra.
Szia !
Tudtommal nincs a Selye János egyetemen már kémia.
Saját tapasztalatomból tudom mondani, hogy biológiára ne menj előzetes tudás nélkül, mert irtó kemény lesz.... kipottyansz. Válassz más szakot !
Selye Jánoson most nyílt a kémia 2013ban.
Hamis információval ne szolgálj, ha lehet
Nehéz összehangolni a ttk és a btk órarendjét, szóval erre nagyon figyelj oda.
Érdemes átnézni az alapfogalmakat, és hiába angolos vagy, a bioszon a kémia a szóró tárgy, szóval azokat a könyveidet még ne dobd el, mert lehet szükséged lesz még rá.
Az elején lesz olyan anyag ami kapcsolódik a középiskolás témákhoz, utána viszont elszabadul a pokol, és olyan tárgyak lesznek, amiknek az elején lehet a nevét is elég lesz kimondani, de belefogsz jönni, csak készülj folyamatosan.
Fárasztó lesz, egy kalappal hozzá! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!