Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGE gazdaságinformatikáról mi...

BGE gazdaságinformatikáról mi a véleményetek? Megéri odamenni?

Figyelt kérdés

Még csak jövőre fogok érettségizni, infóból emelten, matekból középszinten.

1. helyen a Corvinus gazdinfót jelölöm meg (utána elte proginfó, Pázmány és Óbudai mérnökinfó), de ha nem vesznek fel egyikbe sem, akkor a végére a BGE-t, ahol a minimumponthatár közelében vannak a ponthatárok.

Nem a gazdaság, hanem az infó érdekel jobban, olvasgattam tantervben lévő tanárokról (főleg a programozást néztem), és állítólag jó jegyet szerezni nehéz, de 2-est könnyű. Ebből azt szűröm le, hogy nem lehet olyan rossz a számtech, programozás oktatás, mint páran mondják itt a GYIK-en.

Ti mit gondoltok?

2017. febr. 22. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Informatikát tanulni szerintem ne olyan egyetemen tanulj, ahol a gazdaság a főirányvonal. Gazdinfot pl Szegeden. Viszont, ha nem érdekel a gazdasági rész, akkor a helyedben PPKE/BME/OE-re mennék.
2017. febr. 23. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
*ne olyan egyetemen akarj
2017. febr. 23. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

BME/ELTE-ről hallottam, hogy nagyon brutál, 10℅ végez időben, de inkább otthagyja a 3/4-e, lehetetlen az egész..stb.

4-es vagyok matekból, járok fakultációra ott is 4-es 5-ösöket írok, de a füzetet engedi használni a dogánál. Így is meg merjem jelölni?

2017. febr. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!