BGF gazdaságinformatikáról tudnátok írni pár sort?
Leginkább az érdekelne, kb. milyen arányban vannak gazdasági, illetve infós tárgyak, (engem az informatika érdekel főleg, de BGF-en ez Pénzügyi és Számviteli karon belül van, ezért gondolom, hogy itt talán több lehet a gazdasági rész, mint más egyetemeken, ugyanezen a szakon), és hogy milyen az oktatás minősége, milyenek a tanárok, stb.
Ezen kívül általánosságban az iskoláról is szívesen fogadok véleményeket, nagy vonalakban milyen a közösség, a hely.
Előre is köszönöm!
Tanterv publikus, fent van a neten. Szinte biztos vagyok benne, hogy inkább a gazdasági tárgyak vannak túlsúlyban. Ha inkább az infó érdekel, akkor mérnökinfó, ha el is akarod végezni vérpisálás nélkül, akkor Óbudai. Sok évnyi tapasztalat után ezt tudom mondani :D
(Corvinus gazdinfó)
Köszönöm a választ.
A mérnökinfót a fizika miatt zártam ki, mindenhol azt olvasom, hogy az ott elég kemény, és aki nem szereti, az ne is gondolkodjon azon a szakon. Persze javítsatok ki, ha tévedek, vagy ha ÓE-n ez másképp van esetleg. (azért most lázasan keresgélek ebben a témában is).
Oké, a tanterv alapján, kb. 50-50%, az érdekelne még, milyen színvonalon oktatják az infót (leginkább a programozás érdekelne), tekintve, hogy a főiskola inkább a gazdaságra specializálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!