SZTE-JGYPK szociálpedagógiáról írnátok pár sort?
Szia!
Én most vagyok másodéves szocpedes. Ha tisztességesen tanulsz, akkor nem nehéz ösztöndíjat szerezni, nálunk kicsit kevesebb, mint a fele kap az évfolyamnak. Bár minél több kreditet veszel fel, annál nagyobb az esélyed rá.
Mi kb 80an indultunk, mostanra maradtunk kb 60an, de a legtöbben azért mentek el, mert nem érezték igazán odavalónak magukat, nem tetszett nekik a szak. Meg páran átmentek levelezőre is. Első évben főleg az ETSZK-s órák a nehezebbek, nálunk sokan még szívnak miatta és meglehet, h csúsznak is miatta évet.
Az első félév nagyon laza, 21 kreditünk volt, akkor még nem tudtuk értékelni... mostmár tudjuk. Szabadnapunk nem volt, de sok előadás van, amin inkább csak ajánlott a részvétel. Csak vizsgaidőszakban kell tanulni, de akkor sem szakad meg az ember... nem egy nehéz szak.
A mostani negyedik félévünk viszont kicsit megterhelőbb, csomó gyakorlat van amin kötelező a részvétel, és az sokszor reggeltől estig van, a péntek viszont szabad, ha nem veszel fel szabadon választhatót vagy nyelvi órát.
Remélem tudtam segíteni, bár a felvételi papír leadása már lezárult... Ha van még kérdésed szívesen válaszolok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!