Hogyan lehet megtanulni tanulni? (Jogi karra készülök)
Figyelt kérdés
Meg kell egy stratégiát/technikát tanulni a megfelelő tanuláshoz, legalábbis úgy hallottam. Szeretném most középiskolában elkezdeni, hogy az egyetemre minél felkészültebb legyek és egyszerűbben menjen az átállás. Tudnátok tanácsokat adni amivel sikeres lehetnék?2017. febr. 9. 22:21
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be, van a hangosan olvasás módszer, a felmondás magunknak, tanulókártyák, rajzolós. Nekem utóbbi jött be, mikor olvasom, vagy újra leírom közben az egészet, vagy rajzolok hozzá, ábrákat készítek, táblázatba foglalom stb. Amihez épp kedvem van, csak olvassam, lássam és írjam is közbe. De ha abszolút nem érdekel egy tananyag, akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor sem fogod tudni megtanulni csak kínszenvedéssel.
2/3 anonim válasza:
Jogi karra készülsz, akkor nem csak tanulni kell megtanulni, hanem nemes egyszerűséggel magolni is!
Technikákról a neten tájékozódhatsz ezer+1 cikk, oldal foglalkozik vele. Azokból kell kiválasztani a számodra legjobbat.
Amit tehetsz, hogy hozzászoktatod magad a tanuláshoz, ergo most is tanulsz már a középiskolában.
Vagy nemes egyszerűséggel rápihensz, hogy égjen benned a tettvágy.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudnátok ilyet linkelni? Kerestem, de ilyen nők lapjás hülyeségeket nem nyitottam meg, a többi pedig nem a témához kapcsolódik.
2017. febr. 10. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!