Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Még van egy évem, de ötleteket...

Még van egy évem, de ötleteket kérnék közép iskolára?

Figyelt kérdés
Soproni vagyok és jövőre középiskola választás. Vasút gépész vagy mozdonyvezető szeretnék lenni. Gondolkodtam Győr Bercsényi esetleg Szombathely. Vasvillába jár néhány ismerősöm, de nem túl jó véleményeket halottam róla.

2017. febr. 9. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Mechwart
2017. febr. 9. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A Mechwart Debrecenben van :))

Sopronban tényleg az általad nevezett "Vasvilla" (azaz Soproni Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium) lenne a legjobb választás.

Esetleg Szombathelyen a Savaria Szakgimnázium, vagy a Műszaki és Gépipari Szakgimnázium, Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnáziuma talán

Győrben a Jedlik lenne a legjobb választás (ez egy elég jó gépipari szakgimnázium)

Sok sikert jövőre a felvételihez ;)

2017. febr. 14. 21:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Előre is köszi, de még át gondolom a vâlasztâsomat
2017. febr. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!