Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Meg lehet csinálni a töri...

Citromlény13 kérdése:

Meg lehet csinálni a töri emeltet minimum 95%-ra úgy hogy mostantól kezdenék tanulni? Illetve katonai alapismeretekből egy minimum 90 százalékos közép és egy minimum 90 százalékos emelt töri is lehetőség, dehát.

Figyelt kérdés
Úgy néz ki a dolog, hogy 444 pontra lenne szükségem, és igaz, hogy már van egy emeltem angolból ami elég jó lett (86), de az NKE nemzetközi biztonság és védelempolitika szakán nem fogadják el, ezért kb dobhatom a kukába. Nyelvvizsgám is van angolból felső spanyolból középfokú. De így is csak 375 pontom lenne. Még mindig nem hiszem el. Egyedül a matek és az infó érettségim lett rossz (64 és 76), a többi mind 80 fölött van. Töriből jó voltam, de nem ennyire, és már két éve volt, abban biztos vagyok, hogy egy 80%-ot össze tudnék hozni, de ez már kicsit nehézkesebb. Vélemények?
2017. febr. 2. 02:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden a képességeiden múlik és azon, hogy mennyi energiát fektetnél bele, ezeket pedig mi nem ismerjük. Szerintem lehetséges megcsinálni, de kell hozzá szerencse is.
2017. febr. 2. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!