Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik fősuli a...

Szerintetek melyik fősuli a jobb? (Tanítónő szeretnék lenni)

Figyelt kérdés
Idén érettségizek és még vacilálok, hogy milyen sorrendben írjam be a főiskolákat. Az ELTE-n jobb a tanítóképző vagy az Apor Vilmos Katolikus főiskolán? Valaki, aki az egyikre jár/járt tudna esetleg pár mondatot mondani nekem? Miért jobb az egyik, miért nem? Sokat segítene. Köszönöm. :)

2017. jan. 30. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szobatársam ELTE tanítónőin van, ő szereti nagyon :) Meg az ELTE azért nagyobb nevű intézmény. Most másodéves, és már egy ideje hetente vannak nekik gyakorlatok, amikor a suli melletti iskolában foglalkoznak a gyerekekkel. Minden leendő tanítónőnek van egy ún. műveltségterülete, szobatársamnak pl. infó, és ezt azt jelenti, hogy ezt kiemelten tanulja, és taníthatja az alsó mellett picit nagyobb gyerekeknek is. Szobatársam szerint nem könnyű az egyetem de nem is kell azért beleszakadni a tanulásba, simán lehet 4 egész feletti átlagot produkálni.
2017. jan. 30. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Nekem is mindig mindenki az eltét mondja. Sajnos a nyílt napjára nem tudtam elmenni, a másik fősuliéra viszont igen, így egy picit ,,közelebb áll hozzám" az AVKF, vagy nem tudom hogy mondjam. :D
2017. jan. 31. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!