Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biomérnök Bsc után szerintetek...

Biomérnök Bsc után szerintetek melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés
Jelenleg SZTE-n tanulok Biomérnök Bsc-t és még messze van, de Bsc szakirányban biztos vagyok az Alkalmazott biotechnológiát fogom választani, viszont Msc-re két lehetőség is tetszik, ugyanúgy Alkalmazott biotechnológia Msc az SZTE-n vagy BME-n (esetleg Debrecenben), vagy Egészségügyi mérnök Msc ugye ami csak a BME-n van, viszont olvastam olyat, hogy erre az MSc-re relatív nehezebb a bejutás mint más Msc-re mivel ide gépész-, villamos-, mechatronika- és vegyészmérnökök is "vágynak" és elsősorban nem a bio- és vegyészmérnököket "várják".

2017. jan. 19. 01:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Én eü-re készülök, BME villanyon vagyok. A ponthatár tavaly 74 volt (/100). Van ehy részletes példa, a VIK honlapján, hohyan kell számítani a pontot. Kelenleg nekem 86 van, 3. félévben vagyok. (Ez azért van így, mert az úgynevezett kritérium tárgyak az első pár félévben lementek). Szóval ott megtalálsz minden információt, ami szükséges. Én középiskola óta ide készülök! Ha biomérnök vagy akkor se indulsz rossz eséllyel.
2017. jan. 19. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Alkalmazott biotechnológia Msc van az SZTE-n? bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak ez érekelne.
2017. jan. 19. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Köszönöm a választ! :) Második: Sajnos tévedtem, tényleg így, azt gondoltam, hogy a szakirányokból van Msc Szegeden de csak az egyikből van. Olyan Msc ahova biomérnököket is "várnak" csak Pesten a BME-n meg Pázmányon van.
2017. jan. 21. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!