BME vagy BCE Biomérnöki Bsc a jobb?
Figyelt kérdés
Melyik mennyire elfogadott, mennyire színvonalas ? Én csak Bsc-t akarok elvégezni, mert már van egy másik Bsc-m. Úgy hallottam Biomérnök Bsc-vel is elég jók az elhelyezkedési lehetőségek.2013. okt. 28. 08:38
1/12 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy a Corvinuson könnyebb vmivel a kémia ? A BME-n ugye vegyészmérnökökkel együtt oktatják a biomérnököket, nyilván ott kicsit komolyabban veszik, tehát nehezebb nem ? Csak azért érdekel mert általános óta nem volt normális kémia órám, az meg azért már elég rég volt ...
2013. okt. 28. 08:47
2/12 anonim válasza:
BME a jobb.
A BCE éppen a csőd fele halad.
3/12 anonim válasza:
A BME klasszisokkal jobb, kivéve ha mezőgazdasági dolgok érdekelnek, abban a BCEs kutatások elég jók.
4/12 A kérdező kommentje:
A BME milyen biomérnök milyen területen/területre jobb ?
2013. okt. 28. 11:41
5/12 A kérdező kommentje:
A BME biomérnök milyen területen/területre jobb ?
2013. okt. 28. 11:42
6/12 anonim válasza:
Te nem tudsz olvasni?
Minden másra.
7/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam valami konkrétumot mondasz, de azért köszi szépen a válaszodat !
2013. okt. 28. 12:20
8/12 anonim válasza:
Nézd meg miket tanul egy biomérnök (élelmiszermérnöki dolgok, egészségvédelem, minőségbiztosítás, analitika, stb.) na és ezekből vond ki az agrárhoz kapcsolódó témákat (pl GMO, nemesítés, mittudomén). Nem igaz, hogy az emberek nem tudnak googlizni.
9/12 anonim válasza:
BME jobb, de BCE-n nyilván tényleg könnyebb a kémia.
10/12 A kérdező kommentje:
A BME-re úgy hallottam az jellemző, hogy csomó "szükségtelen" vagy szinte feleslegesen bonyolult képleteket/ elméletet kell bemagolni. Ez érvényes a biomérnök képzésükre ?
2013. okt. 30. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!