Melyik a jobb? DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma vagy a Fazekas Mihály Gimnázium?
Melyiknek mi az erőssége?
Most felvételiznék. Mindkét suli nagyon tetszik, talán a Kossuth jobban, de azt mondják, hogy jobb a Fazekas. Ha igen akkor miben?
Előre is köszönöm! :)
Kossuthban kommunikáció, angol. A Fazekasban nyelvi előkészítő, francia.
Kommunikáció média szakon gondolkodom.
Én a Fazekasba járok, oda is fogok felvételizni idén. Szerintem elsősorban az az előnye, hogy összesítésben mindig ez vezet mindenféle rangsort (kivéve nyelvvizsga, mert azt a kéttannyelvűek)
Fazekasban a B (természettudományi) a legerősebb osztály, szóval ha reálra mész akkor tudom ajánlani, bár sokat kell tanlni b-be nagyon. de ha ez nem zavar, akkor szerintem a Fazekas jobb :)
ötöske : összesítésben sehol nem vezeti a rangsort a debreceni jobb sulik közt a fazekas, a kossuth viszont igen...
egyébként én csak akkor mentem volna oda, ha mat-fiz-zel lettek volna komoly terveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!