Most állók érettségi előtt és nagyon érdekelne a HR-es vonal, de a tantárgy listában találtam matek és statisztika stb számolós órákat. (többi lent) (? )
Figyelt kérdés
Az a probléma,hogy nekem matekból felmentésem van (így abból nem is érettségizem hanem helyette informatikából). Jól gondolom hogy így sajnos esélytelen számomra,hogy ezt tanuljam? Van valami megoldás,hogy ezt tudjam tanulni?2017. jan. 20. 19:24
1/4 anonim válasza:
A HR nem csak önéletrajzok nézegetéséből és interjúztatásból áll, hanem kellenek gazdasági ismeretek (aminek az alapja a matek), pénzügyi ismeretek, hiszen tisztában kell lenni a cég működésével és a döntések hatásaival. Ezen kívül ismerni kell az adott cég teljes tevékenységi körét, a munkafolyamatokat.
2/4 anonim válasza:
Miért nézegetsz matek felmentéssel gazdasági szakokat? Persze hogy esélytelen. Egyetemen már nincs felmentés.
3/4 anonim válasza:
Érdeklődj az egyetemnél, van ahol tudnak ilyen esetben segíteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Egyébként azért néztem ilyen szakot mert amíg meg nem néztem a tanágylistát nem tudtam,hogy ennyire matekos.És egy kérdést megért,hogy van e valami megoldás erre.
2017. jan. 22. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!