Kire vonatkozik ez a pontszámítási táblázat?
A felvi.hu-n a BGE szakjainál találtam a "Felsőfokú oklevél alapján számított felvételi pontszám" táblázatot, de azt nem tudom, h ez kire vonatkozik?
Esetleg arra, aki előtte FOSZK-on végzett?
Hol lehetne ezzel kapcsolatban érdeklődni? (vmi hivatalos infó kellene róla)
Ott van a táblázatban:
A korábbi felsőoktatási tanulmányok során szerzett oklevél minősítése
Felvételi pontszám alapképzés (A), osztatlan képzés (O), felsőoktatási szakképzés (F) esetén
(max. 280-400 pont)
Felvételi összpontszám alapképzés (A), osztatlan képzés (O), felsőoktatási szakképzés (F) esetén
(max. 500 pont)
hát, lehet én vagyok a hülye, de még mindig nem értem, h kire vonatkozik ez a táblázat
"Felvételi pontszám alapképzés (A), osztatlan képzés (O), felsőoktatási szakképzés (F) esetén (max. 280-400 pont)" --> ez az jelenti csak, h ha ezekre a képzési formákra jelentkezel, akk számíthatod így, a másik pedig a +100 pontot jelenti, de a kérdésem az, h milyen előtanulmányoknak kell lennie, h ha ilyen képzésre jelentkezek (A, O, vagy F), akk számíthassam ez alapján a táblázat alapján a pontjaimat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!