Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek egy olyan cél...

Szerintetek egy olyan cél elérésénél, mint pl. egy konkrét egyetem elvégzése számítanak az adottságok, vagy csak kitartás kell?

Figyelt kérdés

Tehát pl. matematika alapszakon (vagy bárhol) számít, hogy régen nagyon jól ment e a matek, vagy ha valóban kitartó vagyok akkor megtudok tanulni bármit ami érdekel?

Nektek volt bármi olyan célotok amiben nem jeleskedtetek kifejezetten, de kitartással sikerült elérnetek?

2017. jan. 7. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól hogy középiskolában jól ment a matek középszinten messze nem jelenti azt, hogy matek alapszakon is fog menni. Ha emeltet teszel jársz felkészítőre akkor van némi esély.

Én pl mindig 2-es körül voltam matekból és eléggé természettudományi karra jelentkeztem, ahol szintén volt matek. Eljártam külön tanárhoz és kedden lesz vizsgám, de a zh-m 1 pont híján 3-as lett.

Ha érdekel a szak és eléggé kitartó vagy akkor sikerülhet.

Adottság és szerencse is számít. Erre példa hogy volt egy vizsga amire az egyik csoporttarsam azt mondta hogy könnyű volt(ugyanolyan képességeink vannak) és neki 2-es lett nekem meg 99%-os 5-os.

2017. jan. 7. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!