Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyt adtok rá, hogy továbbra is működni fog?
Ez ti életetek ti alakítjátok. Bármi megtörténhet.
Tapasztalataim szerint, a távkapocslatok akkor működnek, ha van mire alapozni. Tehát a felek testközelben is együtt voltak. És akkor jobban küzdenek azért, hogy együtt maradjanak. Míg a távkapcsolatként született kapcsolatok valahogy nehezebben állják ki a hét próbát. A fene sem tudja miért van ez. Talán biológiai oka van.
De mondom: abszolút rajtatok múlik a dolog! Viszont találkoznotok kell, mert ha sokáig lesztek külön gyengülhet a kapocs.
Én egy nyáron jöttem össze jelenlegi párommal, egy hetet nyaraltunk közösen, előtte soha nem láttam, aztán szintén távkapcsolat, 150 km.Még egy évem volt egyetemen, ő akkor kezdte.Nem mondom, hogy nagyon könnyű volt amíg mindketten tanultunk, de (szerencsére) olyan helyen voltam, hogy az utolsó év nem túl húzós.Amikor végeztem a környékén kerestem munkát, volt félretett pénzem, albérlet és voila, megoldva (náluk nem költözhettünk össze).A fontos az, hogy valamiből finanszírozni kell a távkapcsolatot egyetem mellett is.Nem kell mindkettőtöknek folyamatosan dolgoznia, de ha van egy-egy diákmunka, akkor az segít.Plusz legyen bármilyen húzós is, a hétvég találkozókat meg kell oldani.Ja és jótanács, próbáld meg "besűríteni" az óráid a hét első felébe, így az nehezebb lesz, de szabadabbak lesznek a hétvégéid.
Még megjegyzem, 6 éve vagyok együtt immár feleségemmel, szóval sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!