Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszonyom van a haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyom van a haverom anyjával. Tartsuk titokban továbbra is vagy jobb ezt tisztázni?

Figyelt kérdés
Fiatalos, elvált 46 éves nő, én 25 vagyok. Csak szexről van szó, nem is élünk egy városban, de ennek ellenére rendszeresen megoldjuk a dolgot egy-egy éjszaka erejéig. Viszont erről a haverom semmit nem tud, így ha náluk vagyok (a haverommal), akkor elég kellemetlen, hogy ügyelnem kell minden szavamra előtte, nehogy lebukjunk. Szerintetek?
2015. júl. 1. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen esetről nem hiszem, hogy szólna bármilyen férfikódex.

Én inkább hallgatnék róla mint a sír, igazából semmi köze hozzá. 25 évesek vagytok, hamarosan úgysem az anyjánál fogjátok az időt tölteni meg ez a viszony sem hiszem, hogy túl hosszú életű lesz.

2015. júl. 1. 12:59
 2/3 anonim válasza:
Ilyen anyuka kéne nekem is,aki fiatalabbakkal szexel,ha van ilyen az írjon. 18f
2015. júl. 1. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Haver Anyádat döngetem :DD Aszem ha ezt elmondod neki akkor már nem lesz az...
2015. júl. 1. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!