Jasdik kérdése:
Informatikus vagy Gépészmérnök?
Figyelt kérdés
A 2 közt vacilálok, igazábol matekbol 3 mas vagyok 7. osztályos létemre.(Most jön a féléc) Fizikia 4-5 közöztt és Kémia is 4 es.Melyik lenne nekem ideálisabb?Melyikhez kell kevésbé a mtek?2017. jan. 5. 20:26
1/15 anonim válasza:
Ha csak szakmát szeretnél, nem fontos a matek. Ha viszont főiskolán vagy egyetemen szeretnéd ezeket tanulni, ott nagyon kemény lesz a matek, akármelyiket választod is. Ha a hetedikes anyag is csak hármasra megy, akkor nem fogod tudni elvégezni egyiket sem, ha egyáltalán bekerülsz.
2/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, majd középiskolában kialakul. 7. osztályban még nem lehet nagyon a jegyekre alapozni.
Matek egyetemen mind a kettőhöz kell, nem is kicsit.
3/15 A kérdező kommentje:
Értem, az a baj a tanárunk elég értetlen, nem lehet tőle semmit kérdezni mert neked áll, és leordít miért nem figyeltél miközbe el se magyarázta az anyagot csak írja a táblára. :(
2017. jan. 5. 20:35
4/15 anonim válasza:
4 év múlva térj vissza ide, tisztábban fogod látni..
5/15 A kérdező kommentje:
Jó de, mind 2 höz Villamosipari suliba kell mennem nem?
2017. jan. 5. 21:28
6/15 anonim válasza:
Nem kell, sima gimnázium, valamely szakközép is jó. Pl. Pénzügyi középsuli után is dönthetsz bármelyik mellett, nem előfeltétel.
7/15 anonim válasza:
Gépészet ha szeretsz szerelgetni meg matatni és fontos a pontosság, + tervezgetni szeretsz.
Info ha inkább elméletibb vagy és eltudnád úgy magad képzelni hogy a gépet bújod napi 10 órában:)
8/15 A kérdező kommentje:
Én imádok szerelgetni, gépelött ülni napi 10 orát nem annyira!!
2017. jan. 5. 22:19
9/15 anonim válasza:
Akkor a gépész vonalat érdemesebb megcélozni.
10/15 A kérdező kommentje:
És egy felsöfoku végzettséggel rendelkezö infos vagy gépészmérnök keres röbbet?Vagy a közlekedési mérnök??
2017. jan. 7. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!