Nulláról szeretnék fizika emeltre felkészülni, van erre megfelelő előkészítő?
Figyelt kérdés
Mert például az ELTE felkészítő stabil középiskolás alapokra épít, de borzasztó tanárjaim voltak, az utolsó 2 évben a tanár szinte be se járt :/2017. jan. 5. 18:26
1/3 anonim válasza:
Elvileg minden ilyen előkészítő az alapoktól indul, de valószínű, hogy nem ismétlik el többször a leadott anyagot. Szorgalommal a fizika tankönyveidből szerintem simán behozhatod magadat. Mikor érettségizel?
2/3 anonim válasza:
Idei felvételire? Kemény lesz. A fizika azért nem a magolásról szól, inkább a mélyebb összefüggések megértéséről.
Nem lehetetlen, de ritka azért.
3/3 anonim válasza:
Ja, hogy idén májusra?
Én úgy értelmeztem, hogy jövő májusra, és épp írni akartam, hogy az elég necces.
Na de idén májusra nulláról felkészülni: ezt felejtsd el.
Én tartok éves előkészítőket csoportban és magánúton is, de még az éves előkészítő is csak azoknak működik, akik legalább középszinten tudják a fizikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!