Milyen az elte érettségi előkészítő?
Ha elkerülsz egyetemre vagy melózni mész akkor is lesz olyan, hogy 4 órát egy helyben kell ülni és tanulni/dolgozni.
Én ezeknek az előkészítőknek nem igazán látom az értelmét. Inkább ülj le és tanulj. Suliba úgy is arra készítenek fel és készítettek a 4 év alatt.
Csak ajánlani tudom! Én oda jártam az éves biológia előkészítőre (idén). Nem bántam meg. Sok minden szóba került, amiről a középiskolában még hírből sem hallottam.
De nyilván, ha valaki olyan elit iskolába jár, ahol van extra fakultáció, akkor az is elég lehet, a jó eredményhez.
Én ott emelt matekot tanítok, és megteszek mindent, hogy igényesen, színesen lekössem a tanulók figyelmét.
Tematikusan ismétlünk a korábbi érettségi feladatok nyomán, de sok-sok saját, eredeti feladatot találok ki.
Most lett vége, és egy lány azt mondta, hogy "rosszabbra számított" :)
Egy srác más előkészítőn kezdte, de onnan eljött, mert szerinte unalmas és lassú volt. Viszont nálam megmaradt a tanév végéig :) (A másik előkészítőre sokan járnak, de sok rosszat hallani, de etikus módon nem írom le, melyik az.)
Valóban 4-től 8-ig tart, és tényleg fárasztó, de sztem tartalmas és van sok teendő hétről hétre.
A fizikát nem ismerem közelről, de van egyfajta minőségbiztosítás, megkérik a tanulók véleményét a tanárról, és figyelik a szervezők.
Azt tudom, hogy a fizikát egy fizikusként végzett, és később tanárként dolgozó úriember tartja.
Még valami: érdemes korán jelentkezni, mert kedvezmény jár. Nézz utána, már a nyáron van jelentkezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!