Magister universitas biológia, kémia emelt intenzív érettségi előkészítő tanfolyamról mi a véleményetek?
ez a szegedi?
én voltam bioszon és kémián is
a kémia szerintem jó nagyon, gyakorlatias, laborban tanultunk, nem kísérleteztünk, de a tanár megmutatta az épp aktuális kutatásait, az eszközöket, a gépeket
a biosz is egy kutatóintézetben volt, de benn ültünk egy irodába, diákat kaptunk, áá, az nekem nem tetszett egyáltalán
a biosz szerintem azért sem érni meg, mert ezen a szinten nincs nagyon olyan dolog, amit érteni kellene, inkább csak s*ggleni kell (jó kivéve a genetika néha, de azt meg megkérdezed a tanárodtól, ha nem érted)
a kémia jó, azt ajánlom
Mindkettő jó, és érdemes elmenni rá. Bár jobban jártál volna a 100 órással, mint az 50 órással, ez tényleg intenzív lesz.
Nekem egymás után volt a kettő szombati napon, és bizony fárasztó volt, de megéri az árát.
Hová mennél konkrétan? Melyik város?
Ha konkrét kérdésed van, akkor írj nyugodtan.
Köszi a válaszokat, remélem, jó lesz! :)
Én Pesten lakom, az Elte Apáczaiban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!