Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Proginfó vagy mérnökinfó vagy...

Proginfó vagy mérnökinfó vagy villamosmérnök? ELTE, Pannon vagy BME?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ilyen irányba szeretnék menni, viszont nem tudom, hogy hova, vagy melyik az érdemesebb. Azt tudom, hogy nagyjából a tárgyak hol milyen arányban vannak, de nagyjából ennyi.

2016. dec. 18. 10:39
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
58%

"Annyira ostoba nem lehetsz, hogy azt állítod, hogy ahol nem tanítanak, azért nem tanítanak, ..."

Látom képtelen vagy úgy érvelni, hogy arra reagálj, amit állítanak, nem pedig arra amire a te tudatlan pici agyacskádban leképeződik ez az egyébként nem oly nehéz magyar mondat...

Bár már linkeltem neked, javaslom olvasd újra a szalmabáb érvelési hibáról szóló oldalt: [link]

Először is senki nem állította, hogy nem tanítanak. Azt állítottam, hogy "nem adják száddba a konkrétumokat". Ha nem tudod éretlmezni mások mondanivalóját javaslom menj vissza az általános iskolába mielőtt épp te ostobázol le másokat...

De mivel te egy olyan típusú embernek tűnsz, akinek az agyában valami sajnos nagyon beakadt, tudom, hogy a fenti javaslatok egyikét sem fogod megtenni, ehelyett majd leírod ide 592352345317545-szörre is, hogy "a BME-t senkinek nem javaslod", "rossz egyetem" meg hasonlók, nem mintha nem értette volna meg itt akárki is az első 592352345317544 alkalommal, mikor ezen rögeszméd még alapjáraton pörgött...

2016. dec. 24. 14:18
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

Azt sem tudja senki, hogy te a BME VIK-re jártál vagy a BME-re. Ha a BME VIK-re jártál, akkor szerintem csak villanyos lehetsz a logoikád meg a szakmai szóhasználatod alapján.

Azért érdekelne, hogy mit szívsz, mert elég zavart elméjűségre vall, amiket írsz.

"nem adják szádba a konkrétumokat" ez azt jelenti, hogy nem tanítanak konkrétumokat, akkor hogy is nézed.

Elismered, hogy a BME VIK MI-n nem tanítanak, mert nem adják a konkrét dolgokat a szádba. Rajtad kívül ezt mindenki érti.

A BME VIK mérnökinformatikai képzése messze alacsonyabb színvonalú, mint ahogy ezt a régebbi évek tapasztalata alapján sok felvételiző gondolja. Egyre alacsonyabb a színvonal.

Ezért időpocsékolás a BME VIK egy csomó államis félévet veszítesz, mert nem tanítják meg a konkrétumokat neked.

Mindenki láthatja, hogy egy tévedés a BME VIK-re jönni.

2016. dec. 24. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!