BME mérnökinfó vagy villamosmérnök?
Figyelt kérdés
Nem vagyok biztos melyiket válasszam. A matek rendben van, jó, de infóval nem igazán foglalkoztam eddig, a fizikát meg fakton szinte megutáltam. Talán az segítene, ha tudnám hogy ezekkel a diplomákkal milyen állásokat kaphatok?2016. nov. 22. 17:22
1/5 anonim válasza:
Most komolyan linkeljek neked egy lmgtfy-os linket?
kulcsszavak: gyakorikerdesek.hu kereső + google
bármilyen meglepő, de elég sokan feltették már előtted ezt a kérdést
tömör válasz:
villamosmérnök - hardverekhez fogsz érteni jobban, kevésbé a programozáshoz
mérnökinfó - programozáshoz fogsz érteni jobban, kevésbé a hardverekhez
2/5 A kérdező kommentje:
Robotok, önvezető autó és hasonlók inkább melyik?
2016. nov. 22. 17:50
4/5 anonim válasza:
attól függ...
Ha a motorok, meghajtások része érdekel, akkor gépészet..
Ha a vezérlés, elektronika része érdekel, akkor villanymérnök..
Ha a mesterséges intelligencia része érdekel, akkor mérnök infó..
Ha mindháromból tanulnál egy keveset és beérnéd azzal, hogy amolyan kevert szakod legyen, inkább átfogó, mint mély tudással, akkor mechatronika..
5/5 anonim válasza:
BME VIK-et nem ajánlom. Nagyon gyenge az oktatás színvonala (1-2 tárgy kivételével) és nagyon sok a követelmény. A BME-re jelentkező villamosmérnökök száma évről évre csökken, így a felvettek száma is. Az infósoké meg nő. De nagyon sok erőfeszítés kell és az nem áll arányban a megszerzett tudással, megszerezhető soft skillekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!